На Волині стартували Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках й каное

На Волині стартували Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках й каное

У Ковелі розпочалися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное з нагоди, участь у яких беруть 370 спортсменів.

Про це повідомили на сайті Ковельської міської ради.

До участі в спортивному заході з'їхалися 23 команди з Чернівецької, Волинської, Рівненської, Львівської, Івано-Франківської, Житомирської, Черкаської, Полтавської, Вінницької, Тернопільської, Хмельницької та Одеської областей.

Як розповів голова організаційного комітету Володимир Троцюк, цьогоріч у перегонах беруть участь різні вікові групи: діти від 10 років та дорослі веслувальники. Додає: цьогорічні змагання є рекордними за кількістю учасників.

«Якщо раніше було у нас 250-270 спортсменів, то сьогодні на ковельській воді виборюють перемогу 370 веслувальників. Наше місто представляють дві команди — КЗ ДЮСШ імені Євгена Кондратовича та відділення філії ОСДЮШОР "Олімп". Люди заскучали за спортивною боротьбою», – зазначив Володимир Троцюк.

Читайте також: У Луцьку відбулись змагання з риболовлі та веслування на каное. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Звільнена з полону Мар’яна Мамонова народила донечку у Луцьку
Наступна новина У Луцьку на Волі горіло кафе
Останні новини
Схожі новини