На «Lutsk Fashion Weekend» дефілюватимуть жінки, що борються з легеневою гіпертензією

На «Lutsk Fashion Weekend» дефілюватимуть жінки, що борються з легеневою гіпертензією

10 листопада в рамках «Lutsk Fashion Weekend» в Музеї сучасного мистецтва Корсаків, що в Луцьку, відбудеться показ Olesya Marchuk & Butterfly in Blue.

Про це повідомляють організатори.

Це спільний проект дизайнерки Олесі Марчук та ЛМБФ «Сестри Даліли», що створений для подолання інформаційного бар'єру щодо рідкісного захворювання легенева гіпертензія. На подіум вийдуть професійні моделі, а також пацієнтки ЛГ. Вони молоді, активні, талановиті, вони борються за своє життя.

Олеся Марчук покаже колекцію для активного життя в місті. Для сильних дівчат, які борються з труднощами і живуть з великою любов'ю в серці. На створення колекції дизайнерку надихнула книга про гуцулів «Яблуко в тайстрі» Валерії Чорней, яку вона читала дорогою в гори. Це колекція про гуцулку. Сильну, незалежну, вільну у своїх проявах, яка не боїться підкорювати гори і великі мегаполіси. Жінку, яка навчилася жити в світі кар’єри та технологій, не покидаючи своїх традицій.

Зазначимо, Olesya Marchuk – молодий український бренд, заснований у 2015 р. у Львові. Дизайнерка вже вкотре підтримує благодійні проекти, чим долучається до порятунку життя пацієнтів з легеневою гіпертензією.

Довідка: легенева гіпертензія - це захворювання легень, яке призводить до серцево-судинної недостатності, а при несвоєчасному виявленні до трансплантації,або ж смерті. Вартість лікування від 40000 до 120000 грн. на місяць, в залежності від функціонального класу захворювання (I-IV)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У День української писемності та мови українці писатимуть радіодиктант
Наступна новина Волинян кличуть на роботу у патрульну поліцію
Останні новини
Схожі новини