На луцькому кладовищі в Гаразджі освятили храм

На луцькому кладовищі в Гаразджі освятили храм

Чин освячення та Божественну Літургію в новозбудованій церкві Воскресіння Христового, що на міському кладовищі поблизу села Гаразджа, очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Під час проповіді митрополит зазначив: храм постав тут через велике бажання здійснювати постійні молитви за всіх спочилих у цьому місці. Адже вони для нас є живими – у нашій пам’яті й наших серцях. Ми приходимо сюди не лише почистити могили від бур’янів, а через велику любов до тих, хто тут спочиває, наголосив архієрей. Саме тому збудували храм: аби не лише помолитися, а й задуматися над своїм життям, - повідомляють у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.

На завершення керуючий єпархією зауважив: це місце надихає до роздумів про те, що пам’ятати і шанувати ближнього потрібно і за життя, а не лише після того, як відійде в інший світ.

Відтепер щосуботи о 9 годині тут правитимуть Богослужіння. Як розповів отець Ярослав, храм відкритий для молитви представників будь-яких конфесій.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Постраждалим у пожежі дітям в Ковельському районі потрібна кров
Наступна новина На усиновлення чекає 325 волинських дітей
Останні новини
Схожі новини