Крошелюб, талант року, улюблений шеф… На «Кромберг енд Шуберт» вручали премію «Оскар»

Крошелюб, талант року, улюблений шеф… На «Кромберг енд Шуберт» вручали премію «Оскар»

На луцькому заводі «Кромберг енд Шуберт» оригінально відзначили найкращих працівників року – їм вручили «Оскари». Червоної доріжки, щоправда, не було, зате статуетки від американських не відрізнити!

Відзначали кращих крошівців у шести номінаціях. Це відбулося 18 грудня під час святкових зборів колективу.

У ролі журі були усі працівники заводу. Вони голосували за тих, хто, на їхню думку, був вартий відзнаки.

У підсумку звання «Улюблений шеф» отримала Ірина Давидчук, «Спортсмен року» – Сергій Ціхоцький, «Крошелюб» – Василь Гірук, «Душа Крошу» – Богдан Ляшук, «Мандрівник року» – Наталія Шевельова, «Талант року» – Любов Заремблюк.

Цікаво, що Сергія Ціхоцького обирають кращим спортсменом вже третій рік поспіль.

Натомість решта працівників «Оскари» отримали вперше.

«Не знаю, чому обрали саме мене, – ділиться крошелюб року Василь Гірук. – Дізнався, що за мене голосували колеги з мого відділу. Треба в них запитувати, чому підтримали саме мене. Може, просто вирішили пожартувати. А, може, тому, що я найдовше працюю на заводі – з 2005 року, від початку заснування. Як прийшов на посаду інженера техвідділу, так і досі там працюю».

Мандрівниця року Наталія Шевельова розповіла, що подорожі є частиною її роботи, бо саме вона влаштовує на заводі корпоративні поїздки. Втім вона багато подорожує і поза роботою.

«Я вдома майже ніколи не буваю. Завжди кудись їду. Тільки вихідні або відпустка – у мене рюкзак або чемодан на порозі. Подорожі – це найкращий відпочинок. Змінюються думки, бачення світу і своїх проблем, – каже Наталія. – Спочатку багато людей не сприймали корпоративні поїздки, бо звикли до режиму «робота-дім». А потім зрозуміли, що це цікаво. Я сама розробляю програми, придумую цікаві маршрути. Перш за все їздимо Україною. Бували і за кордоном – у Будапешті, Празі, Кракові, Дрездені».

https://www.youtube.com/watch?v=-lbYLI7oEYQ 

Оскароносці разом зі статуетками отримали премії.

Решту працівників заводу «Кромберг енд Шуберт» потішили приємними звістками. Наприклад, про те, що вони отримають так звану 13-ту зарплату.

А також що субсидія на харчування в їдальні зросте з 40 до 50 гривень.

«Цього року ми вирішили розширити пакет медичного забезпечення. У «Сінево» є чудовий пакет, який включає більше 40 показників і коштує 3-4 тисячі гривень. У січні кожен працівник «Кромберг енд Шуберт» зможе пройти ці обстеження і отримати об’єктивну картину про стан свого здоров’я. Для нас це дуже важливо, бо цей підхід допоможе попередити розвиток небезпечних хвороб», – наголосив фінансовий директор «Кромберг енд Шуберт» Олександр Шаварський.

Також Шаварський наголосив, що у 2019-му році зарплата працівників зросла на 20 % і ця тенденція буде продовжуватись надалі.

Технічний директор Славомір Качмарек додав, що в 2020 році керівництво заводу дбатиме про збереження усіх робочих місць, а також робитиме все для старту нових проєктів.

До слова, розважали крошівців гумористи із команди «Замок Любарта». 

Фото: Ірина КАБАНОВА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де у Луцьку можна купити і поповнити елетронний квиток. Адреси
Наступна новина Волинські спортсмени привезли 15 золотих медалей з чемпіонату світу з козацького двобою
Останні новини
Схожі новини