На Львівщині волинянин збив 13-річну велосипедистку, дівчинка у реанімації

На Львівщині волинянин збив 13-річну велосипедистку, дівчинка у реанімації

У вівторок, 8 серпня, у Червоноградському районі Львівщини водій мікроавтобуса зіткнувся із 13-річною велосипедисткою. Дівчинку з травмами госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, аварія сталася 8 серпня близько 19:20 у селі Двірці Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Volkswagen Transporter, 50-річний житель Володимир-Волинського, здійснив зіткнення з велосипедисткою, 13-річною мешканкою одного з сіл району. Внаслідок ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували в реанімацію.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Навіщо в Apple щороку оновлюють моделі смартфонів
Наступна новина На війні загинув Герой з Луцька Олександр Чертілін
Останні новини
Схожі новини