Навіщо в Apple щороку оновлюють моделі смартфонів

Навіщо в Apple щороку оновлюють моделі смартфонів

Всі вже звикли до щорічних презентацій новинок від Apple. Вони нагадують театральну виставу й змушують дивуватися новітнім технологіям та суперможливостям смартфона. 

Насамперед виробник оновлює лінійки, піклуючись про користувачів. Адже приводів змінити свій девайс на айфон 15 значно більше, ніж просто гонитва за статусом.

Технологічні нововведення компанії

Традиційно презентовані продукти – смартфони, комп’ютери чи гаджети – здобувають нові опції. Найяскравіших змін зазвичай зазнають камери, екрани та процесори. Інколи нововведення стосуються дизайну й матеріалів корпусу.

Apple одним з найважливіших векторів обрав інтеграцію алгоритмів нейромереж у свої продукти. Програми, що базуються на саморозвитку, позбавляють нас необхідності виконувати рутинну роботу або повсякденні завдання. Але вони потребують значної потужності від пристрою, тому розробники айфонів щороку покращують продуктивність своїх чипів.

Нова версія операційної системи також тішить фанатів оновлень: інтерфейс дає більше можливостей персоніфікації смартфона та налаштування графічної оболонки під потреби користувача й умови експлуатації девайсу.

Як і раніше, пріоритетом компанії є забезпечення конфіденційності власника смартфону. Нові способи захисту інформації стають дедалі надійнішими. Алгоритми розпізнавання обличчя ще досконаліші, як й інші елементи безпеки, реалізовані у програмному забезпеченні.

Маркетингові фішки айфонів, на які чекають фанати

Якщо вас цікавить найкращий та найпотужніший прилад для зв’язку, розваг і роботи, варто придивитися на iPhone 15 Pro, що є на сайті сайті https://yabloki.ua/rus/iphone/iphone-15-pro/ — ця модель є беззаперечно найкращою з презентованих продуктів. Її по заслузі оцінять справжні перфекціоністи. 

Серед переваг Pro-версій заявлено:

  • посилення всіх характеристик. Ще більше швидкості, емоцій та елітарності в новій лінійці порівняно з торішньою;
  • преміальний вигляд. Нові матеріали корпусу та свіжі тактильні відчуття гарантовані, як і увага до новинки з боку вашого оточення;
  • ще більше зручності й комфорту. Задоволення від володіння новим iPhone тепер в кожному дотику до екрана;
  • можливість обрати конфігурацію. Асортимент моделей за об’ємом накопичувача, кольором та розміром дисплея дають змогу врахувати всі побажання власника.

Як бачимо, нова лінійка завжди випереджає попередню, а топові розробки минулого року стають доступними навіть у базових моделях нового сезону.

Фінансовий бік забаганки

Безумовно, компанія прагне продавати більше девайсів та отримувати відповідні прибутки. Проте одна з найважливіших місій Apple – дарувати емоції своїм прихильникам. На відміну від пристроїв на Android, девайси з Купертіно покликані спрощувати взаємодію з технологіями.

Смартфони Apple є преміальними й статусними девайсами, тож їх вартість вища за масові аналоги. Проте люди, що свідомо обирають продукти цього бренду розуміють, за що вони платять гроші.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Переправили за кордон 132 ухилянта: на Волині судять членів організованої групи
Наступна новина На Львівщині волинянин збив 13-річну велосипедистку, дівчинка у реанімації
Останні новини
Схожі новини