На Любомльщині чоловік продавав наркотики

На Любомльщині чоловік продавав наркотики

На Любомльщині волинянин збував психотропні речовини. Поліцейські його затримали.

Про це інформує  сектор комунікації поліції Волинської області.

Співробітники відділення поліції №1 (м. Любомль) Ковельського районного управління поліції затримали 28-річного жителя Любомльщини, який збував психотропні речовини АЛЬФА PVP. За це волинянину загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна. 

Поліцейські затримали зловмисника під час чергового збуту забороненої речовини. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта співробітники поліції виявили та вилучили речовину рослинного походження зовні схожу на канабіс, порошок білого кольору та інші речові докази по справі. Вилучені речовини направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для дослідження. 

Слідчі оголосили волинянину про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та затримали в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. Вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою. Загалом слідчі задокументували три факти скоєння незаконної діяльності затриманим. 

 Під час  досудового розслідування перевірятимуть інших осіб на причетність до скоєння злочинів.

Читайте також: У Луцьку борються з рекламою наркотиків


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Аеророзвідника із Лища нагородили орденом «За мужність»
Наступна новина На Волині відновлять очне навчання
Останні новини
Схожі новини