Волинянин торгував наркотиками у СІЗО

Волинянин торгував наркотиками у СІЗО

На Волині повідомили про підозру членам ОЗГ, які продавали наркотики у слідчому ізоляторі.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Волині.

За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури трьом волинянам повідомили про підозру у вчиненні організованою групою незаконного придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та збуту наркотичних засобів.

За даними слідства, 39-річний житель Луцького району, перебуваючи під вартою у Луцькому слідчому ізоляторі, вирішив налагодити схему постачання наркотиків у місця несвободи. До оборудок він залучив неодноразово судимого 45-річного спільника, а також неповнолітнього лучанина.

У період із 17 липня по 17 жовтня 2022 року правоохоронці зафіксували три факти переправлення таблеток з умістом бупренорфіну в державну установу.

За результатами проведених обшуків в оселях підозрюваних та у слідчому ізоляторі вилучено мобільні телефони, близько кілограма макової соломки та медпрепарати з умістом наркотичної речовини.



Спільникам ув'язненого суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Триває досудове розслідування.

Читайте також: Збував 60 доз щомісячно: на Волині викрили наркоторговця


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі вирішують, чи ставити до свят ялинку
Наступна новина У луцькому ЦНАПі одружився військовослужбовець
Останні новини
Схожі новини