На Маневиччині просять гідно зустріти та вшанувати воїна-захисника

На Маневиччині просять гідно зустріти та вшанувати воїна-захисника

Сьогодні ввечері (орієнтовно приблизно о 21:00 год) очікується прибуття автомобіля з тілом загиблого воїна Дениса Корнюшина в селище Маневичі. Про точніший час повідомлять додатково.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці «Маневицька селищна».

Жителів сіл Граддя, Довжиця, Велика Яблунька, Оконськ, а також маневичан просять зустріти та вшанувати воїна-захисника, який виконавши свій службовий обов’язок, віддав своє життя за свободу та незалежність України.

У Маневичах маршрут буде такий: проспект Волі, вул. Незалежності, 100-річчя Маневич, С. Наливайка, 19 (будинок, де тимчасово проживає сім’я військовослужбовця).

Церемонія поховання відбудеться завтра, 12 серпня.

О 12:00 год біля будинку, де проживає сім’я загиблого, відбудеться прощання з Героєм.

О 13:00 год у храмі Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії священники  відслужать панахиду за упокій душі українського воїна Дениса.

Читайте також: За Україну загинув волинянин Мар'ян Бабарика

«Просимо підтримати у страшному горі сім’ю з м. Бахмута, яка тимчасово проживає на території селища, та провести в останню дорогу бійця, який загинув у жорстокій війні з російськими окупантами», – закликають місцевих жителів.

«Перший» висловлює щирі співчуття родині Героя…

Читайте також: Знову втрата: на війні загинув Олександр Догойда


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку знову працюватиме МакДональдз
Наступна новина У волинських школярів будуть уроки безпеки
Останні новини
Схожі новини