На міському кладовищі біля Гаразджі облаштують сектор військових поховань

На міському кладовищі біля Гаразджі облаштують сектор військових поховань

Сьогодні 15 лютого під час чергового засідання виконавчого комітету підтримано проєкт рішення “Про оголошення Всеукраїнського відкритого архітектурного бліц-конкурсу на кращу концепцію облаштування сектору військових поховань на міському кладовищі в с. Гаразджа”.

Про це інформує пресслужба мерії. 

Оголошення Всеукраїнського відкритого архітектурного бліц-конкурсу дасть можливість визначити кращу концепцію облаштування сектору військових поховань на міському кладовищі в с. Гаразджа.

Луцький міський голова Ігор Поліщук зазначив, що, на жаль, місця на Алеї почесних поховань завершуються. Війна триває і наші захисники продовжують гинути за Україну, а тому постала необхідність влаштування окремого сектору для поховань військових. Він наголосив, що після завершення війни наші захисники вмиратимуть від хвороб та травм внаслідок бойових дій. Тож такий сектор стане місцем гідного вшанування пам’яті наших героїв.

Ігор Поліщук додав, що тривалий час йшли перемовини з власниками земельної ділянки прощею 1,28 га. Зрештою, її придбали за 1,3 мільйона гривень. Переможця конкурсу визначать до 15 травня, а далі замовлятимуть проєкт і перейдуть до облаштування самого сектора.

Підтримав таке рішення й член виконавчого комітету Олександр Серватович. Він наголосив, що, на жаль, нинішні реалії життя змушують нас влаштовувати окремий сектор для поховання наших військових.

Бліц-конкурс триватиме з 20 березня до 21 квітня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Від сьогодні на Волині заборонено ловити щуку
Наступна новина У волинській теробороні розповіли, хто готуватиме бійцям святковий обід після Перемоги
Останні новини
Схожі новини