На «Новій пошті» можна буде приміряти замовлення

На «Новій пошті» можна буде приміряти замовлення
Фото ілюстративне

«Нова пошта» восени запустила пілотний проєкт із встановлення для клієнтів примірочних у відділеннях, який охопив 50 відділень Києва, Львова, Одеси, Харкова та 15 обласних та районних центрів. Наразі планується масштабувати його на всю мережу компанії.

Про це повідомила пресслужба компанії.

«Багато клієнтів компанії купують одяг та взуття онлайн, а доставку замовляють у наші відділення. На численні прохання клієнтів ми вирішили дати їм можливість спокійно й зручно приміряти речі», – повідомили в компанії.

Перед оплатою посилки з одягом або взуттям у відділенні, клієнт може поміряти речі у примірочній. Попередньо оператор перевірить вміст відправлення і кількість речей у ньому. На примірку можна взяти не більше однієї речі одночасно. Якщо усе підійшло, клієнт оплачує посилку, якщо ні – оформлює відмову.

Зазначається, що всі примірочні обладнані вішалками для одягу, стільцем та дзеркалом на повний зріст. Вони розміщуються у клієнтській зоні відділень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Струмівці буде вулиця Коко Шанель
Наступна новина Скільки нових хворих на COVID-19 виявили в Україні
Останні новини
Схожі новини