У «Новій пошті» відмовилися від пінопласту і переходять на папір

У «Новій пошті» відмовилися від пінопласту і переходять на папір

Усі відділення «Нової пошти» відмовились від пінопласту, натомість для упакування посилок будуть використовувати папір

На думку компанії, це сприятиме тому, що посилки пакуватимуться і відправлятимуться приблизно на 12% швидше, при цьому папір краще зберігає вміст посилки від пошкоджень, ніж пінопласт, – пише  «Інтерфакс-Україна».

«Ми проаналізували найкращі світові практики й обрали папір українського виробництва. Це дешева, надійна, проста у прибиранні та утилізації альтернатива звичним наповнювачам. Як і інші пакувальні матеріали, які використовує «Нова пошта», папір ітиме на повторну переробку», -  зазначають у компанії.

У компанії наголошують, що папір, яким наповнюється коробка, забезпечує максимальний рівень захисту від пошкоджень, а самі коробки, зроблені з міцного картону, вдесятеро краще за інші види упаковки захищають вміст посилок.

До того ж, за даними компанії, рулон паперу займає набагато менше місця, ніж блоки пінопласту, й від нього немає додаткового сміття.

Загалом у «Новій пошті» доступні понад 20 варіантів упаковки й наповнювачів для різних видів посилок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шукають лучанина, який переховується від поліції
Наступна новина У центрі Луцька відкрився новий барбершоп
Останні новини
Схожі новини