На Одещині чоловік підірвав базу відпочинку

На Одещині чоловік підірвав базу відпочинку

У Затоці Одеської області невідомий за допомогою саморобного вибухового пристрою здійснив вибух на одній із баз відпочинку. Про це повідомляють у прес-центрі поліції Одещини, – пише ТСН.

Постраждалих немає.

"Близько третьої години ночі до Білгород-Дністровського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що невстановлена особа, перебуваючи на території бази відпочинку, шляхом підриву пошкодила частину будівлі. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група поліції, представники прокуратури, спеціалісти Вибухотехнічного управління та кінологи", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зазначають, що огорожі як такої навколо бази немає. На території також було виявлено сокиру, 56-метровий дріт, спортивну туристичну сумку та кабель. 

"Під час огляду входу встановлено, що епіцентр вибуху знаходиться в приміщенні, за вхідними металевими брамами, де була виявлена воронка, біля якої знаходилася полімерна каністра з залишками паливно-мастильних матеріалів, а також фрагмент поліетилену з рваними краями", - кажуть у поліції. 

Наразі триває розслідування. Порушено кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження чужого майна у великих розмірах, що карається позбавленням волі від трьох до 10 років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина МЗС: Українське посольство в Греції намагались закидати «коктейлями Молотова»
Наступна новина 10-річна дівчинка створює бомбочки для ванн заради дітей з діабетом. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини