Вибухи у сільраді на Закарпатті: що відомо про ймовірного підривника

Вибухи у сільраді на Закарпатті: що відомо про ймовірного підривника

Сьогодні, 15 грудня, в будівлі Керецьківської сільської ради на Закарпатті депутат підірвав гранати. 

Імовірно, підривником є депутат Керецьківської сільської ради першого скликання від партії «Слуга Народу» Батрин Сергій Михайлович, – пише Главком. 

Згідно з даними Керецьківської громади, чоловік народився 12 вересня 1969 р.н., має середню спеціальну освіту та мешкає в селі Кушниця. На сесії сільради в той час, як пролунали вибухи, розглядалися питання щодо прийняття бюджету на 2024 рік.

Наразі відомо, що підривник-депутат живий.

У поліції розповіли, що повідомлення про те, що в будівлі Керецьківської сілької ради Мукачівського району під час засідання сесії один із депутатів підірвав гранатинадійшло об 11.37. На місці події працюють всі профільні служби, слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та криміналісти. Тривають першочергові слідчі дії.

Правоохоронці кваліфікували подію з підривами гранат у сільраді на Закарпатті як терористичний акт. Про це повідомила пресслужба Національної поліції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Закарпатті депутат підірвав гранати прямо під час сесії сільради (ВІДЕО 18+)
Наступна новина Розповіли, скільки вантажівок чекають на в'їзд в Україну через розблокований ПП Ягодин
Останні новини
Схожі новини