На одному з проспектів Луцька встановили 39 камер відеоспостереження

На одному з проспектів Луцька встановили 39 камер відеоспостереження

За 6 місяців 2023 року інспектори муніципальної варти у Луцьку завершили проєкт по встановленню відеоспостереження на проспекті Відподження.

Про це стало відомо зі звіту про діяльність департаменту муніципальної варти Луцької міської ради за перше півріччя 2023 року, передає ВСН

Один з напрямків діяльності луцьких муніципалів - це встановлення камер відеоспостереження за програмою «Безпечне місто». Цього року інспекторам мунварти вдалося завершити проєкт по проспекту Відродження, де було встановлено 39 камер відеоспостереження.

«Також ми і обслуговуємо ці камери відеоспостереження. Декілька разів була в місті негода, після якої камери виходили з ладу, ми їх ремонтували та чистили», - розповів виконувач обов'язків директора департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Роман Кулик.

Також Роман Кулик повідомив, що у Луцькій громаді планують встановити ще одну камеру автоматичної системи фото і відеофіксації порушень ПДР. Йдеться про ділянку дороги поблизу села Жидичин, на вулиці Об'їзній.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині затримали вірмена-нелегала
Наступна новина У бою з окупантами загинув сапер із Волині Микола Дарчик
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні