На Волині затримали вірмена-нелегала

На Волині затримали вірмена-нелегала

Міграційна служба Волинської області спільно з УСР ДСР ГУ Національної поліції у Волинській області з 1 по 30 листопада здійснює міжвідомчі профілактичні заходи щодо нагляду та контролю за дотриманням іноземними громадянами міграційного законодавства України. Сьогодні, 3 листопада, було виявлено громадянина Республіки Вірменія 1989 р.н. без будь-яких дозвільних документів на проживання.

Про це інформує МВС в області. 

Попередньо іноземець був засуджений та відбував покарання у слідчому ізоляторі.

За порушення правил перебування на території України відповідно до вимог ч.2 с.203 КУпАП порушника оштрафували та примусово повернуть до країни походження. З подальшою забороною в’їзду терміном на 5 років. До виконання рішення про примусове видворення чоловік перебуватиме у Волинському ПТПІ.

Водночас на території обласного центру ще двох іноземних громадян притягнуто до адміністративної відповідальності за проживання за недійсними документами, та прийнято 10 рішень про встановлення заборони в’їзду іноземцям, які мають невиконані майнові зобовязання перед державою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Врятував побратима ціною власного життя: спогади про 25-річного Героя з Луцька Богдана Дудая
Наступна новина На одному з проспектів Луцька встановили 39 камер відеоспостереження
Останні новини
Схожі новини