На полігоні в Брищі знайшли підозріле будівництво

На полігоні в Брищі знайшли підозріле будівництво
Полігон в Брищі (фото: Волинські новини)

На території сміттєвого полігону в Брищі, що під Луцьком, виявили підозріле будівництво. 

Про це у Фейсбуці повідомила голова Княгининівської громади Олена Твердохліб

Нагадаємо, компанію «Clear Energy», яка видобуває біограз на полігоні у Брищі, звинувачують у несанкціонованому викиді фільтратів. Активісти виявили невеличку водойму, куди несанкціоновано стікає конденсат з труби, яка веде до газової установки. Це територія за межами сміттєзвалища. 

«Найбільша проблема нашої громади - полігон в селі Брище. Він в нас на території,але не наш. Виявлено факт відведення фільтрату за межі ділянки на полігоні де зараз видобуває метан «Clear Energy», – написала Твердохліб. 

Вона додала, що 2 лютого під час чергового обстеження полігону робочою групою було виявили, що там ведеться будівництво. 

«Споруди будуються без дозвільних документів (або ж про їх наявність нас ніхто не повідомив), в результаті побудови споруд буде добуватись метан вже на діючому полігоні.
Земельна ділянка є власністю Луцької РДА і передана в оренду департаменту ЖКГ, який в свою чергу віддав частину ділянки в суборенду для розміщення комплексу по переробці метану в електричну енергію «Clear Energy», – зазначила Твердохліб. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині затримали 19-річного наркоторговця. ФОТО
Наступна новина У шести храмах УПЦ МП на Волині збирали гроші для хлопчика, який народився без ока. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні