У шести храмах УПЦ МП на Волині збирали гроші для хлопчика, який народився без ока. ФОТО

У шести храмах УПЦ МП на Волині збирали гроші для хлопчика, який народився без ока. ФОТО
Гроші передали у Свято-Дмитрівському храмі села Рудня

У різдвяний період у шести храмах Рожищенського благочиння на Волині відбулись благодійні вечори колядок, де збирали гроші для хворих діток.

Більшу частину цих грошей вирішили передати Арсену Васєчку із села Рудня Рожищенського району, повідомили на сайті Рожищенського благочиння Волинської єпархії УПЦ МП.

Нагадаємо, хлопчик народився без ока. Багаторазові протезування та хірургічні втручання в Україні результату не дали. Єдиний шанс для нього – операція у Німеччині, яка вартує 10 тисяч євро.

Гроші були зібрані у храмах сіл Любче, Залісці, Мильськ, Рудня, Топільне та у місті Рожище. Також до допомоги долучилися вихованці Недільної школи села Залісці, які віддали 7 тисяч наколядованих гривень. Загальна сума допомоги становила 18 тисяч гривень.

У Свято-Дмитрівському храмі села Рудня благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко, настоятель храму протоієрей Дмитрій Теравський та священик села Залісці Микола Жученя із  вихованцями Недільної школи після знайомства та спілкування із Арсеном вручили допомогу та солодкі подарунки.

Читати також: У луцькій школі збирали гроші для порятунку хворих діток. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На полігоні в Брищі знайшли підозріле будівництво
Наступна новина На Волині віряни МП, які моляться в хатині без світла і тепла, не просили приміщення в сільради
Останні новини
Схожі новини