На прибирання снігу в Луцьку виділять ще 1,6 мільйона

На прибирання снігу в Луцьку виділять ще 1,6 мільйона

На прибирання снігу в місті додатково планують виділити 1,6 мільйона гривень з резервного фонду. Після закінчення зими в Луцьку планують замовити перевірку ефективності використання коштів на ці потреби.

Про це стало відомо під час засідання Луцького міськвиконкому 17 лютого, пише ІА «Волинські Новини».

Члени виконавчого комітету погодили виділення департаменту ЖКГ 1,6 млн грн з резервного фонду на ліквідацію наслідків снігопадів.

Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що прибирання снігу – доволі дороговартісні роботи. Для того, щоб ніхто не звинувачував місто у марнотратстві, всі витрати на прибирання снігу перевірять.

«Часто можна побачити коментарі з питанням, чому стільки коштів на ці роботи. Після зими я сам звернуся в Держфінінспекцію, щоб вони провели повну перевірку використання коштів на прибирання міста від снігу», – наголосив він.

Міський голова зауважив: ті, хто замовляв бобкет для очищення снігу знають, що година його роботи – близько 700 гривень. В місті ж були задіяні 39 одиниць важкої техніки (грейдери, трактори), година роботи якої коштує дорожче: тисячу гривень і більше.

«В нас година роботи цієї техніки – 39 тисяч. 10 годин роботи – 390 тисяч. Техніку треба заправляти, потрібна сіль, піщано-соляна суміш, щебенева суміш. Чимало підприємців долучилося до розчищення доріг від снігу: «Вілія», «Луцьксантехмонтах», Андрій Разумовський, підприємець Шопко, за що я всім вдячний: вони зекономили місту кілька сотень тисяч гривень, якщо не мільйон. А оцінку того, як було прибране місто, кожен зробить сам», – резюмував мер.

Читайте також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть збільшити кількість платних автомобільних парковок
Наступна новина У Луцьку спортсмену вручили ключі від нової квартири
Останні новини
Схожі новини