На приміському маршруті №104 запрацювали валідатори. Платити доведеться по-новому

На приміському маршруті №104 запрацювали валідатори. Платити доведеться по-новому
Фото ілюстративне

З 22 травня на приміському маршруті №104 «Луцьк-Кульчин» запрацювала автоматизована система оплати проїзду е-квитком. Втім, сама ж оплата здійснюватиметься дещо інакше і залежатиме від відстані, яку проїхав пасажир.

Про це йдеться на сторінці Луцькради у фейсбуці.

«Вартість залежатиме від зупинки, на якій пасажир зайшов в автобус та на якій виходить. При вході в автобус спочатку система зніматиме з картки максимальну вартість проїзду на маршруті, а при виході, буде вираховувати вартість фактичної поїздки і решту повертатиме на баланс. Повернення коштів відбувається так само швидко, як і списання. Тобто, коли пасажир прикладає картку до валідатора при виході з маршрутки – одночасно йде списання необхідної вартості за проїзд та повернення решти», – пояснюють у дописі.

У приміських маршрутах працюватиме лише два види оплати – пластикова картка та QR-код через мобільний додаток. Одноразовий квиток та банківська картка не будуть працювати на приміських маршрутках, адже вартість поїздки залежить від відстані.

Читайте також: «Пікнути» карткою треба буде двічі. Як їздитимуть у маршрутках мешканці приєднаних до Луцька сіл


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Укрзалізниця» запускає поїзд сполученням Івано-Франківськ-Ківерці
Наступна новина На Волині чоловік вистрелив у родича, а тоді вчинив самогубство
Останні новини
Схожі новини