На реконструкцію луцького парку може знадобитися 40 млн гривень

На реконструкцію луцького парку може знадобитися 40 млн гривень

Для того, щоб проект реконструкції парку імені 900-річчя Луцька був реалізований, з бюджету міста потрібно буде виділити близько 40 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час сесії Луцькради 28 лютого, передає ВолиньPost.

У рамках перерозподілу коштів йшлося про виділення 435 тисяч гривень для розроблення документації, які пропонували виділити за рахунок зменшення резервного фонду міста. Депутат Алла Надточій поцікавилася, яка вартість проектно-кошторисної документації, та й проекту загалом. Її колега Юлія Вусенко також поцікавилася, чому кошти виділяють частинами.

За словами депутата Ігоря Поліщука, 435 тисяч – це аванс, а вартість робіт з проектування сягне більше мільйона. Адже для її розроблення треба провести низку гідрологічних, вертикальних робіт по грунту та інших робіт. Таким чином, розроблення ПКД може потягнути до 1,5 млн грн 1, 5-2% від вартості проекту 

Загалом же вартість втілення проекту в життя з врахуванням очистки та елементів благоустрою – орієнтовно 40 мільйонів гривень. Проект мали б реалізувати протягом 3 років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як відрізнити оригінальне пакування цементу «Дікергофф»?
Наступна новина Міськрада виділила 107 тисяч на закупівлю турнікетів
Останні новини
Схожі новини