На потреби бійців ЗСУ з бюджету Луцька виділили 102 мільйони гривень

На потреби бійців ЗСУ з бюджету Луцька виділили 102 мільйони гривень

Усі кошти від перевиконання бюджету Луцька за перше півріччя 2023 року спрямують на потреби бійців ЗСУ. Йдеться про 102 мільйони гривень. 

Таке рішення 26 липня ухвалили депутати міської ради під час сесії, – повідомили на сайті міськради.

“Ми одні з перших в Україні знайшли спосіб, як купувати все необхідне для наших військових за бюджетні кошти, бо ця процедура дуже забюрократизована і дуже складна, але ми змогли це зробити. Вчора був опублікований рейтинг міст щодо допомоги ЗСУ.

Луцьк — друге місто в Україні за кількістю придбаних квадрокоптерів, враховуючи кількість населення понад 200 тисяч. Тому виділені сьогодні кошти - це важливий крок для підтримки Збройних сил. Ми одне з небагатьох міст (я постійно моніторю ситуацію) яке усе перевиконання нашого бюджету за перше півріччя передали на підтримку військових.

За ці кошти ми будемо купувати квадрокоптери, тепловізори, старлінки — все те, що необхідне. Все, що ми зможемо купити за ці кошти, щоб контрнаступ був успішним, а наші військові були забезпечені кращою технікою і мали кращі можливості для наступу і для збереження свого життя”-, наголосив міський голова Ігор Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тепловізори HikMicro: видимість в умовах темряви
Наступна новина За тиждень на Волині щепили майже 1 400 дітей
Останні новини
Схожі новини