На ремонт ковельських доріг уже витратили 9 мільйонів гривень

На ремонт ковельських доріг уже витратили 9 мільйонів гривень

На будівництво, реконструкцію а поточний ремонт доріг у Ковелі цьогоріч передбачили понад 38 мільйонів гривень. Зокрема, 6 мільйонів 900 тисяч – з обласного бюджету, а решту – міського.

Про це розповів на засіданні спеціальної комісії у Ковельській міській раді начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук, – пише Район.Ковель.

З його слів, фінансові ресурси на поточний ремонт уже освоєні, а це понад 9 мільйонів гривень. Вони використані на ямковий ремонт доріг з асфальтовим покриттям з допомогою струменевої машини – 30 вулиць, грейдерування без підсипання щебеневої суміші – 57 вулиць, грейдерування з підсипанням щебеневою сумішшю – 39 вулиць. І на шести вулицях поліпшено асфальтове покриття.

Також капітально полагоджено дорогу на вулиці Симоненка.

Крім того, на цей рік його передбачено ремонти доріг на вулицях Павлова, Липинського, Вітовського, 40 років Перемоги (відрізок біля ДНЗ№8), Панаса Мирного, Мічуріна, Відродження, Олени Пчілки. Є в планах вулиця Тимошенка – це дорога міжнародного значення.

Раніше ми писали, що на капітальний ремонт усіх доріг України потрібні 2 трильйони гривень.

Читати також: Волинь немає грошей на ремонт дороги, яку визнали найаварійнішою в Україні

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому потрібно міняти роботу кожні 5 років
Наступна новина Олесь Іващенко: що відомо про нового головного «земельника» Волині
Останні новини
Схожі новини