Волинь немає грошей на ремонт дороги, яку визнали найаварійнішою в Україні

Волинь немає грошей на ремонт дороги, яку визнали найаварійнішою в Україні

На Волині на будівництво найаварійнішої в Україні дороги державного значення не вистачає 100 мільйонів гривень.

Начальник служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак повідомив «БУГу» про ділянки дороги Ковель-Володимир-Волинський-Жовква, які через брак фінансування не будуть відремонтовані.

«Ми не маємо грошей на дорогу від залізничного переїзду в Нововолинську до річки Буг (поблизу кордону з Львівською областю біля села Литовеж, – авт.) і від Нововолинська, умовно кажучи, до села Суходоли. На ці 2 ділянки коштів нема.

Гроші є на: перший об’єкт – об’їзна Володимир-Волинська зі сторони Ковеля на Устилуг (48-й – 53-й кілометри), другий об’єкт – виїзд із Володимира-Волинського до 65-го кілометра (це в районі Суходол) і третій об’єкт  – 73-й – 80-й кілометри, з Нововолинська починаємо і йдемо аж за залізничний перехід», – зазначив він.

Читати також: «Гроші на вітер»: волиняни скаржаться на неякісний ремонт дороги

У 2017-му році відрізок дороги Ковель-Жовква, на який зараз забракло фінансування, опинився у списку найпроблемніших трас, де найчастіше трапляються ДТП. Підбірку найаварійніших трас України зробило видання РИА Новости Украина.

Читати також: Дорогу біля Нововолинська вкрили курячі кишки. 

Нагадаємо, що біля села Литовеж Іваничівського району пасажирський автобус в’їхав у глибоку вибоїну, злетів у кювет і перекинувся.

Глибина вибоїни становила 12 сантиметрів при тому, що середній кліренс (дорожній просвіт) легкового автомобіля становить саме від 11 сантиметрів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на ремонт доріг Волині витратять в рази менше коштів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин до смерті побив товариша по чарці
Наступна новина У курортному селищі прогримів вибух. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини