На Рівненщині в аварії загинув волонтер з Волині, який віз авто побратимам

На Рівненщині в аварії загинув волонтер з Волині, який віз авто побратимам

В аварії на Рівненщині загинув волонтер з Волині, колишній військовополонений Іван Сидорук. Чоловіку було 58 років. 

Як повідомляє volyn.com.ua, волинянин разом з дружиною автівку на Схід, але дорогою потрапив у ДТП. Чоловік загинув на місці. Дружина Світлана у важкому стані.

У пресслужбі поліції Рівненщини повідомили, що аварія сталася 20 травня близько 15:30 на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Городець.

Водій автомобіля «Mazda 6», 61-річний житель селища Рафалівка під час маневру обгону допустив зіткнення із зустрічним бусом «Renault Master» під керуванням 58-річного жителя Волинської області.  Внаслідок ДТП загинули обидва керманичі. Також постраждала пасажирка «Renault» — 58-річна дружина водія. У неї діагностували переломи ребер та ноги: жінку госпіталізували до Сарненської лікарні.

Відомо, що загиблий волинянин кілька місяців тому звільнився із російського полону і долучився до волонтерської діяльності. Чоловік того дня доправляв бусом позашляховик на Схід, де дислокуються його побратими. 

«Трагічно загинув мужній, відважний, сміливий воїн, чоловік, батько двох чудових донечок, дідусь, товариш, Іван Петрович – приклад для наслідування... Адже він не стояв осторонь подій в Україні в 2014 році, в числі перших з'явився до військкомату у 2022 році, пройшовши"сім кіл пекла" в російському полоні, повернувшись і пройшовши довгу реабілітацію, він не зупинився, а далі продовжував вірно служити своїй неньці-Україні. Його життєва стежина обірвалась саме під час виконання важливої місії, яку, на жаль, він зі своєю дружиною Світланою Макарівною Сидорук не встигли виконати сповна. Не дочекались його побратими..., бо в своїй обителі місце для нього приготував Всевишній...», – написала у фейсбуці сусідка загиблого Івана Сидорук Маріанна Журавель. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обіцяв приїхати і одружитись: у волинянки шахрай видурив 700 тисяч
Наступна новина В «Устилузі» собака допоміг зупинити спробу контрабанди наркотиків. ФОТО
Останні новини
Схожі новини