В «Устилузі» собака допоміг зупинити спробу контрабанди наркотиків. ФОТО

В «Устилузі» собака допоміг зупинити спробу контрабанди наркотиків. ФОТО

Службовий пес Волинської митниці Бруно допоміг виявити та припинити спробу контрабанди наркотичних засобів. Кінологічна команда працювала у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення "Устилуг-Зосін".

Про це розповіли в пресслужбі Волинської митниці. 

Бруно звернув особливу увагу на опель "Віваро", яким громадянин України "зеленим коридором" виїжджав за кордон. Тож автівка була направлена на повний митний огляд. В його результаті під капотом, в ніші під повітряним фільтром, митники виявили речовину рослинного походження темно-зеленого кольору, схожу на наркотичний засіб "канабіс". Речовина була загорнута в армований скотч. Але це не приспало пильність Бруно.

Як належить у таких випадках, речовину скерували на експертизу, а до правоохоронців надіслано повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину. Попередня кваліфікація визначена за ознаками ст. 305 Кримінального Кодексу. Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів, тобто їх переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Рівненщині в аварії загинув волонтер з Волині, який віз авто побратимам
Наступна новина Завдали екології збитків на 1,17 млрд: ДБР повідомило про підозру ексдиректорам «Волиньвугілля»
Останні новини
Схожі новини