На що волиняни скаржилися голові облдержадміністрації. ВІДЕО

На що волиняни скаржилися голові облдержадміністрації. ВІДЕО

Зі скаргами та проханнями 2 жовтня волиняни йшли до голови облдержадміністрації Олександра Савченка на особистий прийом.

Кому в «білому домі» пообіцяли допомогу, а кому – дорікнули за власну безвідповідальність – дивіться у сюжеті Сфера-ТВ.Луцьк.

На жаль, багато людських проблем не вирішуються прикладанням подорожника. Часто, коли використані всі засоби – залишається надія на владу. На сьогоднішньому прийомі громадян голова облдержадміністрації Олександр Савченко розглянув до десятка питань. Зокрема, волинян хвилює проблема транспортного сполучення.

Очільник області вислухав прохання громадянки, та пообіцяв пришвидшити вирішення цього питання.

Були клопотання, аби міський маршрут №3 їздив у Воротнів, адже єдиний діючий рейс №20 не може перевозити таку велику кількість людей.

Проте, стало відомо, що обласна адміністрація дала погодження на такий рейс ще у квітні, однак міська рада конкурс досі не оголосила. Олександр Савченко відзначив, що неодмінно напише Григорію Пустовіту лист із проханням оголосити конкурс.

Впродовж слухання проблем, неодноразові зауваження від людей лунали в бік заступниці директора департаменту інфраструктури та туризму ОДА Наталії Остапкович.

Такі нарікання щодо діяльності чиновниці змусили задуматися керівника волинської виконавчої влади.

 Усі питання розглянуті, громадяни задоволені, хоч і не всі, та явно не надовго.

Читайте також: Голова Волинської ОДА призначив собі нового заступника


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Три волинських міста повідомили про зростання тарифів на тепло
Наступна новина Відкриють музей огидної їжі
Останні новини
Схожі новини