«Спасибі, що не кидали помідорами», - Савченко волинянам

«Спасибі, що не кидали помідорами», - Савченко волинянам
Екс-голова Волинської ОДА Олександр Савченко

Екс-голова Волинської ОДА Олександр Савченко сказав, що волиняни - щирі і привітні, але "до Європи їм ще далеко".

Про це він розповів журналістам 12 червня.

"Спасибі, що не кидали помідорами, яйцями і всім іншим. Ніхто мені тут кривого слова не сказав, окрім мережі. Але я в мережу рідко заходжу. Зрозуміло, що є ті, хто клює систематично, дехто з камерами це робить. Але люди загалом щирі, привітні і душевні. Навіть моя дружина це сказала, коли приїжджала перевірити, як я тут живу", - розповів Олександр Савченко.

"Але приїжджали друзі з Німеччини, то вони зовсім інше сказали. Сказали, що у нас народ злий. Якщо ми йдемо в Європу, то треба тяжко працювати і не чекати, що держава тобі щось дасть... Європа - це не просто їздити на євробляхах, а турбота про державу, те, що пробує зробити молода президентська команда - 20 відсотків тому, хто здасть корупціонера, порушника правил дорожнього руху. Це все правильно. В Німеччині всі стучать один на одного, а нам до цього ще далеко", - додав екс-посадовець.

"Я не шкодую, що витратив частину здоров'я на Волині", - сказав він.

Нагадаємо, Олександр Савченко розповів, що не планує йти в політику, але хоче повернутись на Волинь після відпочинку в якості бізнесмена.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Володимир-Волинський обирає собі логотип. Які є варіанти?
Наступна новина Дизайнер з Луцька розробив логотип та шрифт для Міністерства культури
Останні новини
Схожі новини