На Шацьких озерах завершився хокейний сезон. ФОТО

На Шацьких озерах завершився хокейний сезон. ФОТО

На Шацьких озерах завершився Хокейний сезон, під час якого було проведено чотири турніри.

В змаганнях взяли участь гравці багатьох команд із різних міст України: Луцьк, Ковель, Володимир-Волинськ, Вінниця, Львів, повідомив громадський активіст Володимир Кубай.

«Також участь в кубку прийняли місцеві команди: Shakovel, ДЮСШ-викладачі, ДЮСШ-молодь, Nester House, с.Мельники, с.Згорани. В змаганнях приняло участь більше 100 спортсменів,серед них були школярі,студенти і спортсмени аматори різного віку які полюбляють хокей та активний відпочинок.

Звісно ми не забували про нагородження,переможець отримував кубок і сертифікат на відвідування лікувальних чанів відпочинкового комплексу Нестер Хаус.Кращих гравців,і тих хто підтримував допомагав в організації всіх дійств відзначали дипломами. Фінальний VІІІ хокейний турнір відбувся 4 березня між місцевими командами SHAKOVEI та вихованцями Шацькоі Дюсш. Громадська організація Shakovel дякує всім за участь в змаганнях і допомогу в організації цих турнірів. До наступної зими!» - написав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Facebook прокоментували ситуацію із забороною статуетки, в якій побачили порнографію
Наступна новина У Луцьку пройде благодійний ді-джей парад. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини