На Соборності в Луцьку нова розмітка: роз'яснення

На Соборності в Луцьку нова розмітка: роз'яснення
Фото ілюстративне

Проспектом Соборності в Луцьку від перехрестя вулиці Чорновола до проспекту Молоді організували смугу для маршрутних транспортних засобів, яка позначена відповідними дорожніми знаками та розміткою.

Про це інформують у Луцькій міській раді.

Ця смуга призначена для руху лише маршрутних транспортних засобів (крім таксі та велосипедистів). Рух іншого транспорту цією смугою для посадки або висадки пасажирів (завантаження/вивантаження) заборонено.

Під час повороту праворуч у місцях, де смуга для руху маршрутних транспортних засобів відокремлена переривчастою лінією розмітки, водії можуть повертати за умови дотримання вимог Правил дорожнього руху.

За наявності окремої смуги громадський транспорт буде їздити вчасно з дотриманням графіків, що є важливим для пасажирів. Крім того, це зменшить кількість ДТП.

Контролювати дотримання водіями Правил дорожнього руху будуть співробітники Управління патрульної поліції у Волинській області.

Читайте також: Які дороги на Волині ремонтують


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українців закликають підготуватися до відключення світла, води й тепла
Наступна новина У Нововолинську намалювали стінопис на згадку про Захисників
Останні новини
Схожі новини