На «Світанок Світязя» реєструються учасники з-за кордону. ВІДЕО

На «Світанок Світязя» реєструються учасники з-за кордону. ВІДЕО

На Екомарафон «Світанок Світязя» активно реєструються жителі Луцька, Прилук, Броварів, Києва, Вінниці, Ківерець, Ковеля, Тернополя, Шацька, Житомира, Харкова та інших міст і містечок.  

Серед зареєстрованих є і громадяни Республіки Польща, – повідомляють організатори. 

Екомарафон – спортивний захід, що відбудеться 11 серпня 2018 року на території Шацького національного парку, у селі Світязь, Шацького району, Волинської області. 

На марафонський забіг 42 км вже зареєструвалися 16 учасників, екопівмарафон на 21 кілометр – 31 спортсмен, забіг по воді на 400 метрів «ЕКО WATER RUN» - троє, марафонські перегони на лижеролерах – 10 та одна команда на участь в Екоестафеті.

Реєстрація триває тут до 7 серпня.

До слова, у рамках Екомарафону «Світанок Світязя» відбудуться:

  • перший в Україні пробіг про воді 400 м,
  • дитячі пробіги по воді на 100 м,
  • півмарафон 21 км,
  • марафон 42 км,
  • естафета та біг по шосе 5 км.

Втім, напередодні - 10 серпня відбудеться транскордонний забіг «Пробіг Полісся», що має на меті поліпшити дружні стосунки із сусідньою Республікою Польща.

«Відпочивай активно та збережи екосистему!» - гасло змагань. Ми переконані, що завдяки таким спортивним заходам, ми зможемо зробити нашу націю здоровою фізично і водночас байдужою до шкідливий звичок!» – наголошують організатори. 

 
Екомарафон "Світанок Світязя" 11 серпня - Волинська область, Шацький район, с. Світязь

Реєструйся на перший в Україні Екомарафон: https://athletic-events.com/events/497 : пробіг по воді 400 м, 🔎дитячі пробіги по воді, 🔎півмарафон, 🔎естафета, 🔎біг по шосе 5 км. *Остаточні суми коштів для нагородження будуть оприлюднені до 5 серпня 2018. Учасники головних забігів після подолання дистанції 42,195 км, 21 км та 5 км отримують: 🎖️диплом за участь, медаль фінішера, можливо теніску. (Для бажаючих отримати теніску пробігу просимо зареєструвати в додаток - теніску на сайті: https://athletic-events.com/). 😊А також - безкоштовний обід та право брати участь в розіграші цінних подарунків серед усіх учасників змагання.

Posted by Екомарафон "Світанок Світязя" on Saturday, 14 July 2018

Нагадаємо, нещодавно на Світязі відбувався фестиваль пончиків. 

Читати також: Сила та драйв: як на пляжі Світязю змагалися богатирі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Маленьких волинян кличуть у королівство «Фантастичних пригод»
Наступна новина У Молодіжному центрі Волині розбиратимуть панду По
Останні новини
Схожі новини