На Світязі гроші для ЗСУ збирають… «янголи». ФОТО

На Світязі гроші для ЗСУ збирають… «янголи». ФОТО

На Світязі троє сестер збирають кошти для ЗСУ в оригінальний спосіб: переодягаються в костюми янголів і за донат фотографуються з туристами.

Про це розповідає волонтерка Катерина Мокренко.

За її словами, сестри Анна Семенова, Наталія Максимович та Катя Шинкарук давно знають, що таке війна, адже 2020 року втратили свого брата Андрія Шинкарука – він загинув у зоні АТО. А зараз Україну у війську захищає коханий Наталі.

«Дівчата вирішили не сидіти, склавши руки, а допомогти нам у зборі коштів на потреби наших мужніх. Вони мають ось такі красивенні костюми, завдяки яким створюють неземні, казкові образи, які нереально красиві та притягують увагу та захоплені погляди», – пише Катерина Мокренко. 

Дівчата щовихідних їздять на озеро Світязь і за донат пропонують зробити гарні фото з усіма охочими.

«Тому, коли ви побачите цих Мавок на березі озера – підходьте до них, донатьте, фотографуйтеся, та отримуйте в свій альбом спогади «Як ми боролися». Бо зараз, сьогодні, ми «пишемо» новітню історію нашої незалежної, нескореної, незламної, нашої прекрасної України, і це буде внесок кожного з нас в нашу Перемогу», – закликає волонтерка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Я мріяла стати військовою», – історія старшої лейтенантки, яка в армії вже 8 років


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Військовозобов’язані дані оновили: що далі
Наступна новина Остання шана воїнові. На Горохівщині похоронили Миколу Федончука
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні