На трасі біля Луцька встановили нову камеру автофіксації

На трасі біля Луцька встановили нову камеру автофіксації

На автошляху Н-22 у селі Струмівка, що поблизу Луцька, працюватиме ще одна камера автоматичної системи фотовідеофіксації порушень правил безпеки дорожнього руху.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Волині.

Це стало можливим завдяки зусиллям поліцейського офіцера Олександра Остапчука, який підготував проєкт та спрямував його на погодження у відповідні установи.

Там визнали, що ділянка дороги дійсно небезпечна, тому тепер при вʼїзді до села зі сторони Рівного встановлено ще один технічний засіб контролю швидкості, який фіксуватиме адміністративні правопорушення, зокрема, перевищення швидкості.

Як зауважив Олександр Остапчук, все розпочалося із звернень місцевих мешканців. Вони переймалися за безпеку своїх дітей, які перетинають проїжджу частину на цьому відрізку дороги. Оскільки це траса державного значення, то громада встановити регульовані світлофори для пішоходів з кнопкою «На вимогу» не могла.

Встановлення камер фотовідеофіксації швидкості буде одним із інструментів, що знизить кількість порушень та зробить більш безпечною цю ділянку дороги для усіх учасників дорожнього руху.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «На щиті» повернеться Герой з Волині Андрій Степанов
Наступна новина Спортсмен з Волині виборов «золото» на міжнародному турнірі з боксу
Останні новини
Схожі новини