На туризм Волині мало виділяли грошей, - Іван Мирка

На туризм Волині мало виділяли грошей, - Іван Мирка

Волинь опинилася серед тих областей, куди найменше їздять туристи, бо в області влада погано фінансує туристичну галузь –вважає колишній директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка.

Нагадаємо, Волинська область увійшла до топу найменш відвідуваних областей країни. Такими є результати моніторингу статистичних спостережень динаміки туристичних потоків територією України, отриманих від мобільних операторів за І півріччя 2018 року.

«На Волині є програма розвитку туризму та курортів, але вона, мабуть, спеціально не фінансувалася Волинською облрадою. Тому зокрема в цьому році й не зробили жодної промоційної компанії, не випустили жодного путівника. Відповідно ми не змогли взяти участь у жодній виставці, які організовувало Мінекономіки і проплачувало відповідні стенди ні за кордоном, ні в Україні», – сказав Іван Мирка.

Він зауважив, що переважно всі області завжди були присутні майже на кожній виставці, а працівники департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА лише за власні гроші інколи відвідували виставки, але їм не було що презентувати.

Нагадаємо, Іван Мирка очолював департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА у 2014 році. А пішов з посади  восени 2018-го. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині повісився 16-річний школяр, ймовірно, через нерозділене кохання, - ЗМІ
Наступна новина На волинському кордоні затримали контрабандистів з тоннами пального. ФОТО
Останні новини
Схожі новини