На Волині повісився 16-річний школяр, ймовірно, через нерозділене кохання, - ЗМІ

На Волині повісився 16-річний школяр, ймовірно, через нерозділене кохання, - ЗМІ
фото ілюстративне

16-річний хлопець, якого знайшли повішеним у селі Дігтів Зарічанської ОТГ, ймовірно покінчив життя самогубством через нерозділене кохання.

Про це повідомляє БУГ

Нагадаємо, мати, повернувшись з роботи, вдома знайшла повішеним свого сина.

Місцеві жителі говорять, що причиною такого вчинку швидше всього стало нерозділене кохання. На руках у юнака були написи: «666», «13».

Хлопця звали Тарас. В його інстаграмі під останнім фото, яке опубліковано два дні тому, 22-го жовтня, лишився запис: «Коли я помру, ти будеш мене любити» 

Голова Зарічанської громади Ігор Пальонка розповів, що трагедія стала справжнім шоком.

«Сім’я у них хороша. Матір працює в соцзахисті, допомагає місцевим людям літнього віку. Батько – фермер-одноосібник. Часто нам допомагав в роботі по благоустрою. Директор школи в Суходолах розповіла, що хлопець нормальний, вчився старанно», – повідомив голова громади.

Жителі села Дігтів теж наголошують, що такий вчинок хлопця став справнім шоком. Кажуть, що сім’я благополучна, багато працюють. В сім’ї дві дитини, росте ще донька.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «ВМБ нерухомість» пропонує танхаус у Луцьку за ціною 3-кімнатної квартири
Наступна новина На туризм Волині мало виділяли грошей, - Іван Мирка
Останні новини
Схожі новини