На українському телеканалі зафіксували спалах коронавірусної інфекції

На українському телеканалі зафіксували спалах коронавірусної інфекції
Фото ілюстративне

У кількох співробітників Рівненської філії «Суспільного» виявили зараження коронавірусом. Усіх співробітників телеканалу відправили на дистанційну роботу через декілька випадків зараження.

Про це йдеться в оприлюдненій на сайті телеканалу заяві, пише Корреспондент.

«Основне завдання нашої команди зараз - не розширювати коло контактних осіб та зберегти здоров'я працівників мовника. Самоізоляція для нас вимушений відповідальний крок. Попри всі введені в філії заходи, ніхто не захищений на 100%. Всі ми зараз підтримуємо наших колег, які працювали якісно і дотримувалися всіх вимог. Бажаємо якнайшвидшого одужання!» - сказала менеджер Рівненського філіалу Суспільного Людмила Хома.

У приміщеннях UA:РІВНЕ була проведена дезінфекція, всі колеги, які контактували з інфікованими, перебувають в самоізоляції. Зазначається, що команда Суспільного мовника Рівненщини продовжить працювати дистанційно, щоб забезпечувати жителів області важливою і своєчасною інформацією.

«Незважаючи на надзвичайну ситуацію та зміну режиму роботи філії, аудиторія UA:РІВНЕ і надалі буде отримувати оперативну інформацію на платформах мовника. Команда буде працювати дистанційно. Найважливіше - відображати рухомий рядок в телеефірі. За всіма подіями регіону уважно стежить діджитал-команда філії, яка завжди тримає жителів в курсі справ через сторінки соцмереж і сайт UA:РІВНЕ», - зазначив продюсер Рівненської філії Суспільного Михайло Чубай.

Зазначається, що телеканал транслюватиме контент міжрегіональної платформи, а місцеві новини будуть передаватися рухомим рядком.

Нагадаємо, станом на 12 квітня в Україні зафіксували 16 023 випадки коронавірусу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Закон забороняє утаємничувати інформацію про екологію, – юрист про секретну нараду у Волинській ОДА
Наступна новина У МОЗ розповіли, кого безкоштовно повинні тестувати на коронавірус
Останні новини
Схожі новини