На «Устилузі» у черзі стояли 50 автомобілів

На «Устилузі» у черзі стояли 50 автомобілів
фото ілюстративне, джерело: СВІТUA

Станом на 9:00 у понеділок на кордоні України і Польщі у шести пунктах пропуску у Волинській і Львівській областях утворилися черги, в яких стояли 465 автомобілів, передає УНН з посиланням на прес-службу Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Зокрема, 50 автівок стояли у черзі у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг - Зосін» на Волині.

У Львівській області у ПП «Угринів - Долгобичув» своєї черги очікували ще 30 автівок, у ПП «Грушів - Будомєж» - 100, у ПП «Смільниця - Кросценко» - 50, у ПП «Шегині - Медика»- 100, у ПП «Краковець - Корчова» - 135 автомобілів.

Окрім того, на кордоні з Угорщиною у ПП «Лужанка - Берегшурань» перебувало 20 автомобілів, у ПП «Чоп (Тиса) - Загонь» - 30, у ПП «Косино - Барабаш» - 20, у ПП «Вилок - Тісабеч» - ще 40 автівок. На кордоні зі Словаччиною у ПП «Малий Березний - Убля» перебувало 40 автівок, а на кордоні з Румунією у пункті пропуску «Порубне - Сірет» - 20 автомобілів.

При цьому в інших пунктах пропуску на західному кордоні автомобільних черг станом на 9:00 не було зафіксовано.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Ягодині» у пасажира авто виявили наркотики. ФОТО
Наступна новина Головного лікаря Луцької міської лікарні просять прозвітуватися про «благодійні» внески
Останні новини
Схожі новини