Головного лікаря Луцької міської лікарні просять прозвітуватися про «благодійні» внески

Головного лікаря Луцької міської лікарні просять прозвітуватися про «благодійні» внески
www.volyn24.com

Ларису Духневич просять прозвітувати про залучення «благодійних» внесків в БО «Муніципальна лікарняна каса» за 2015-2017 рр.

Про це пише Дмитро Глазунов у петиції, опублікованій на сайті Єдиної системи місцевих ініціатив.

«У зв’язку зі значним суспільним резонансом заслухати звіт головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Лариси Духневич про залучення та використання лікарнею так званих добровільно-примусових «благодійних внесків» в БО«Муніципальна лікарняна каса» за 2015-2017рр. Звіт по ЄДИНІЙ! у місті лікарні провести у Луцькій міськраді за участю депутатів, громадськості, ЗМІ», – йдеться в документі.

«В ході звіту плануємо отримати відповіді на наступні питання: 1. Хто формує тарифи за обстеження на державних апаратах в лікарні, в той час коли вони закуплені за державні кошти, комуналку і зарплату теж оплачує держава? 2. Скільки коштів і на яких апаратах залучено (окремо по апаратах) 3. Скільки «благодійних внесків» знаходиться в «тіні», адже простий арифметичний розрахунок показує недостачу цих внесків в 2-3 рази щорічно і чи пов’язане це із тим, що до збору цих внесків залучені чоловік головного лікаря Віктор Духневич (за МРТ) і син голови Муніципальної каси Ф.Кошеля Григорій (за УЗД)? 4. Які товари і послуги замовляла оплатити і ставила на баланс Луцька міська лікарня у БО «МЛК». 5. Чому Л.Духневич і Ф.Кошель публічно в ЗМІ обманюють лучан про те, що «благодійні внески» беруть лише на реактиви, що на будівельні роботи ці кошти не йдуть (телеканал ЗІК), в той час коли мільони списані саме на будівельні послуги», – додає автор.

Підтримати петицію можна за посиланням https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/1141

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку просять покарати водіїв маршруток, які вимикають GPS


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Устилузі» у черзі стояли 50 автомобілів
Наступна новина «У спеку тут так смердить»: у Ковелі люди залишають сміття просто у своєму дворі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини