У Нововолинську можуть ввести комендантську годину, якщо ситуація з COVID-19 погіршиться

У Нововолинську можуть ввести комендантську годину, якщо ситуація з COVID-19 погіршиться

У Нововолинську посилюють карантинні заходи .Якщо ж ситуація з поширенням коронавірусу погіршиться, планують ввести комендантську годину. 

Про це йшлося у п’ятницю, 17 квітня, під час засідання міської комісії ТЕБ та НС, на якому обговорили питання про запровадження додаткових обмежувальних карантинних заходів на території Нововолинська, – йдеться на сайті мерії.

Рішенням Регіональної комісії рекомендовано установити особливий режим в’їзду на територію Нововолинська та виїзду з нього громадян і транспортних засобів. Виходячи з цього,  міська комісія ТЕБ та НС  своїм рішенням зобов’язала відповідні служби терміново розпочати підготовку щодо утворення карантинних контрольно-пропускних пунктів на в’їзді та виїзді з території міста.

«У разі погіршення  ситуації з поширенням хвороби коронавірусу не виключена можливість введення в Нововолинську комендантської години. У зв’язку з цим вкотре наголошують мешканцям міста бути свідомими і відповідальними, без особливої потреби не виходити на вулицю, максимально залишатися вдома у Великодні дні і не йти до храмів», - йдеться у повідомленні. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Великдень біля кожного волинського храму чергуватиме поліція
Наступна новина Усіх пацієнтів Луцької міської клінічної лікарні хочуть тестувати на COVID-19
Останні новини
Схожі новини