На війні з окупантами загинуло двоє Героїв з Луцької громади

На війні з окупантами загинуло двоє Героїв з Луцької громади

Луцька міська громада втратила на війні з російськими окупантами ще двох своїх Героїв. 

Про це повідомили у мерії. 

Лучанин Семенюк Валерій Михайлович, 21.02.1977 року народження був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду командира бойової машини - командира механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону. Старший сержант загинув 26.07.2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

Мешканець смт.Рокині Луцької міської територіальної громади Мерчук Анатолій Феодосійович, 25.02.1971 року народження був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду номер обслуги протитанкового взводу механізованої роти 1 механізованого батальйону. Солдат загинув 30.10.2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Куп’янськ Харківської області.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь та шана Героям!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькраді змінили склад постійних депутатських комісій
Наступна новина У громаді на Волині провели в останню дорогу полеглого воїна Володимира Ващенка. ФОТО
Останні новини
Схожі новини