У громаді на Волині провели в останню дорогу полеглого воїна Володимира Ващенка. ФОТО

У громаді на Волині провели в останню дорогу полеглого воїна Володимира Ващенка. ФОТО

Сьогодні, 31 жовтня, Володимир-Волинська міська територіальна громада знову прощалась із загиблим, цього разу – із 54-річним українським військовим Володимиром Ващенком, який віддав життя у боротьбі за нашу незалежність, за кожного з нас.

Про це повідомили у мерії. 

Майор Володимир Ващенко сам родом із Конотопа, встиг прижитись у Володимирі, де мешкає його дружина. Колись служив прикордонником, вийшов на пенсію, але з початком повномасштабного вторгнення повернувся в українське військо.

На жаль, його життєва стежина обірвалась під час бою за український Донбас. Це сталось 25 жовтня.

До храму зійшлись небайдужі володимирчани, друзі, приїхала провести батька в останню путь дочка.

«Ще не встигли зів’янути квіти з похорону 25-річного Героя, теж Володимира, як знову ми проводжаємо Воїна, молимось за його душу і сподіваємось на перемогу над ворогом», – сказав, звертаючись до людей, отець Євген Рябець.

«Його портрет стане 138-им на дошці пам’яті на нашій площі Героїв», – зазначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук і звернувся до родини Героя, подякувавши за нього і його пожертву, висловивши сподівання, що жодна з наших втрат не буде даремною для майбутнього України.

Поховали воїна на алеї Героїв Федорівського кладовища міста Володимира.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні з окупантами загинуло двоє Героїв з Луцької громади
Наступна новина У Луцьку тимчасово зупинять рух транспорту однією з вулиць
Останні новини
Схожі новини