На війні загинули четверо Захисників з Луцька

На війні загинули четверо Захисників з Луцька

На війні загинули ще четверо Захисників з Луцька. Життя за Україну віддали Вадим Войтович, Олександр Гайдук, Олександр Маєвський, Антон Пустовіт. 

Сумну звістку повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук. 

Лучанин Войтович Вадим Анатолійович, 17.09.1980 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду гранатометника 2 механізованого відділення 1 механізованого взводу 1 механізованої роти 106 механізованого батальйону.
Рядовий Войтович Вадим Анатолійович, загинув 19.06.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Діброва Луганської області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.
 
Лучанин Гайдук Олександр Олександрович, 06.02.1994 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу  військової частини на посаду гранатометника механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти 2 механізованого батальйону.
Старший солдат Гайдук Олександр Олександрович загинув 29.03.2022 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Максимівка Миколаївської області.

Лучанин Маєвський Олександр Володимирович 06.08.1985 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду сапера інженерно-саперного взводу мотопіхотного батальйону. 
Солдат Маєвський Олександр Володимирович, загинув 21.06.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Вільшанка Харківської області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Лучанин Пустовіт Антон Сергійович 20.08.1993 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду навідника 1 кулеметного відділення кулеметного взводу  роти  вогневої підтримки. 
Матрос Пустовіт Антон Сергійович, загинув 19.06.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Левадне Запорізької області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Перший висловлює щирі співчуття рідним та близьким.
Вічна пам’ять, честь та шана Героям!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині інструктор зі США тренує прикордонників за стандартами країн НАТО
Наступна новина Які особливості мають POD-системи з регульованим потоком повітря
Останні новини
Схожі новини