Які особливості мають POD-системи з регульованим потоком повітря

Які особливості мають POD-системи з регульованим потоком повітря

POD-системи багаторазового використання - це електронні цигарки, які працюють на основі змінних картриджів з рідиною та випарником. POD-системи відрізняються від класичних вейпів своєю компактністю, простотою використання та цигарковою затяжкою. Однак серед POD-систем є різні типи, які мають свої особливості та переваги. Одним із таких типів є POD-системи з регульованим потоком повітря. У цьому тексті ми розповімо вам, що таке POD-системи з регульованим потоком повітря, як вибрати POD-систему з регульованим потоком повітря, які переваги дає регульований потік повітря в POD-системах та поради щодо правильного використання POD-системи з регульованим потоком повітря.

Що таке POD-системи з регульованим потоком повітря

POD-системи з регульованим потоком повітря мають спеціальний механізм для зміни кількості повітря, що надходить до випарника при затягуванні. Зазвичай це механізм є невеликим перемикачем або коліщатком, яке можна повертати або рухати для збільшення або зменшення отворів для повітря на корпусі пристрою або на картриджі. Регульований потік повітря дозволяє користувачеві підлаштовувати потяг під свої переваги та отримувати різний досвід від куріння. Наприклад, якщо ви хочете імітувати відчуття від паління звичайної цигарки, то ви можете зменшити потік повітря й отримати тугішу й ударнішу затяжку.

Як вибрати POD-систему з регульованим потоком повітря

Для здійснення вибору цього типу вейпів потрібно врахувати такі фактори:

  • Розмір та вага пристрою.
  • Ємність акумулятора.
  • Вигляд нагрівального елемента.
  • Вигляд рідини.

При виборі електронної цигарки з регульованим потоком повітря зверніть увагу на її розмір і вагу. Якщо ви віддаєте перевагу компактним пристроям, то краще вибрати вейп меншого розміру і ваги. Якщо ви не проти використовувати більші пристрої, то можна вибрати більшу підсистему.

Зверніть увагу також на місткість джерела живлення. Якщо ви плануєте використовувати підсистему тривалий час без заряджання, краще вибрати підсистему з більшою місткістю батареї.

Важливим фактором є вид нагрівального елемента. Кращий смак дають моделі із нагрівачем із сітки. Також такі моделі менш вибагливі у догляді.

Якщо ви новачок у палінні POD-систем або хочете імітувати відчуття від куріння звичайних цигарок, то вам підійдуть MTL POD-системи з регульованим потоком повітря, які забезпечать помірну кількість пари та нікотину, а також цигаркову затяжку. Якщо ви досвідчений курець POD-систем або хочете отримати більше пари та смаку, то вам підійдуть DL POD-системи з регульованим потоком повітря, які забезпечать насичену кількість пари та нікотину, а також кальянну затяжку.

Які переваги дає регульований потік повітря в POD-системах

Регульований потік повітря в POD-системах має такі переваги:

  • Можна налаштувати відповідний потік повітря для кожного користувача.
  • Смак рідини відрізняється насиченістю та яскравістю.
  • Багато густої та ароматної пари.

Поради щодо правильного використання POD-системи з регульованим потоком повітря

Правильне використання POD-системи з регульованим потоком повітря може допомогти вам отримати максимальне задоволення від вейпінгу. Ось кілька порад для правильної експлуатації цих пристроїв:

  • Перед використанням переконайтеся, що POD-система заряджена.
  • Не забудьте перевірити рівень рідини у картриджі POD-системи.
  • Замініть POD-картридж після того, як рідина закінчиться.
  • Приділяйте час питання догляду за POD-системою.

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинули четверо Захисників з Луцька
Наступна новина Синоптики попередили про погіршення погоди на вихідні
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні