На війні загинув 23-річний волинянин Назарій Шумік

На війні загинув 23-річний волинянин Назарій Шумік

У бою з окупантами загинув 23-річний Назарій Шумік із села Нуйно Сошичненської громади.

Як зазначають на фейсбук-сторінці громади, Шумік Назарій Григорович загинув під час виконання бойових завдань із забезпечення відсічі збройної агресії російської федерації в районі населеного пункту Кремінна Луганської області у середу, 13 вересня.

«Він сміливо, як вірний син своєї Держави, мужній солдат став на захист України, але страшна смерть обірвала молоде життя. Вже ніколи ми не почуємо його радісний голос, жартівливі слова, не звеселить серце його доброта і щирість. Він був хорошим хлопцем, добрим сином і мужнім воїном-Героєм. Світла пам'ять про Героя-захисника не згасне в наших серцях. Йому назавжди залишиться 23... Іще один ангел відійшов на небо… Важка втрата, тяжке горе для сім'ї, для всіх нас. Щиро поділяємо горе родини і передаємо слова співчуття і підтримки матері, батькові, сестрі, рідним та близьким», - йдеться у дописі.

17, 18, 19 вересня оголошені на території району днями жалоби. Відповідне розпорядження підписала начальниця РВА Ольга Ващук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Троє ченців волинського монастиря стали рятувальниками
Наступна новина 21-річна лучанка вразила тренерів «Голосу країни-13» своїм співом
Останні новини
Схожі новини