На війні загинув 39-річний Герой з Волині Тарас Савчук

На війні загинув 39-річний Герой з Волині Тарас Савчук

13 липня у зоні бойових дій зупинилось серце 39-річного солдата Тараса Тарасовича Савчука з Володимира, який мужньо захищав Україну від російського агресора.

Поховають воїна у п’ятницю, 21 липня. Кортеж вирушить з вулиці Шпитальної о 12.15 і прямуватиме Ковельською до будинку № 74 на вулиці Шевченка, де мешкав солдат і де о 12.30 відбудеться обряд прощання, – повідомив міський голова Ігор Пальонка.

О 12.45 кортеж вирушить вулицями Шевченка, Ковельською і Драгоманова у напрямку храму Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, де о 13.00 звершиться чин похорону. Поховають бійця на Федорівському кладовищі.

«Прошу володимирчан долучитись до коридору шани по маршруту слідування кортежу. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким. Уся наша громада розділяє з вами біль важкої втрати. Вічна пам’ять та шана захиснику України!», –йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Біля Ягодина очікується чергова акція протесту
Наступна новина 65-річний волинянин, якому пересадили донорське серце, чекав на нього 7 місяців
Останні новини
Схожі новини