Біля Ягодина очікується чергова акція протесту

Біля Ягодина очікується чергова акція протесту

20 липня перекриттям автомобільної дороги перед пунктом пропуску "Дорогуськ" розпочнеться акція протесту жителів м. Хелм.

Про це повідомила Державна митна служба України.

Згідно з інформацією, отриманою від митних органів Республіки Польща, протест стартує об 11:00 20 липня. Страйкарі вимагатимуть скасувати заборону на пропуск легкових транспортних засобів у пункті пропуску "Ягодин - Дорогуськ".

"За попередніми даними, страйкарі планують пропускати в обох напрямках по 2 автомобілі за годину, що фактично унеможливить рух вантажівок для в’їзду на митну територію України і, відповідно, для виїзду також. Просимо враховувати цю інформацію під час планування маршрутів доставки вантажів в Україну та у зворотньому напрямку, і обирати інші пункти пропуску", - наголосили у Держмитслужбі.

У митній службі також нагадали, що стан накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску на державному кордоні можна переглянути на спеціальній мапі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Рожищі попрощалися із загиблим Героєм Віталієм Матвійчуком
Наступна новина На війні загинув 39-річний Герой з Волині Тарас Савчук
Останні новини
Схожі новини