На війні загинув кіборг з Рожища Вячеслав Зенц

На війні загинув кіборг з Рожища Вячеслав Зенц

На російсько-українській війні загинув військовослужбовець з міста Рожище, захисник Донецького аеропорту Вячеслав Зенц.

Трагедія сталась на Харківщині у результаті обстрілу росіян. Про це повідомляє Район.Рожище з посиланням на рідних захисника.

У 2014 році Вячеслав Зенц пішов добровольцем захищати Україну, воював у 95 десантно-штурмовій бригаді. Захищаючи Донецький аеропорт, став «кіборгом». З початком повномасштабного вторгнення знову пішов на війну, у 14 бригаду.

Його згадують як відважного та сміливого воїна.

«Славік – це справді Герой. Це такий вояка. Він дуже напористий і налаштований проти москалів був. Це величезна втрата. Це воїн, яких мало», – відгукуються про чоловіка рожищенські волонтери.

«Ти був наймолодшим, але завжди першим. Ти був перший вдома, перший в школі, перший в житті... Ти першим пішов добровольцем у 2014, бо не міг дивитися як гинуть молоді. Ти був першим, хто їхав на нуль, бо ж вже навчений. Ти був там, де ми собі в страшному сні не можемо уявити... Був... Ти міг лишитися працювати Польщі... Ні, не міг. Ти не міг. Ти йшов захищати кожного з нас. Бо це твоя земля, твоя Україна. Бо в цьому вся твоя суть», – написала Ірина Зенц.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Смерть моск**м»: колишній військовий з Волині робить сокири для побратимів. ВІДЕО
Наступна новина Студенти ВНУ поскаржилися на професорку, яка читає пари російською: що кажуть в університеті
Останні новини
Схожі новини