На війні загинув військовий з Луцького району Олександр Лучко

На війні загинув військовий з Луцького району Олександр Лучко

Ряди небесного легіону поповнив захисник з Боратинської громади Лучко Олександр Анатолійович, який проживав у селі Лаврів.

Він загинув 4 липня під час виконання бойового завдання. Життя Героя обірвалося на 48-му році, – повідомили на сайті громади.

Олександр був членом добровольчого формування Боратинської територіальної громади і з перших днів війни брав участь в охороні порядку в селі Лаврів.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого воїна, поділяємо біль непоправної втрати. Нехай добрий, світлий спомин про мужнього Захисника залишиться у серцях всіх, хто його знав, любив та шанував!», – йдеться у дописі.

Прощатимуться із полеглим захисником у четвер, 27 липня.

  • О 10:00 кортеж з тілом воїна вирушить до Лаврова з моргу.
  • О 10:30 кортеж зустрічатимуть у Лаврові, по вулицях Луцькій та Шкільній.
  • О 11:00 відбудеться прощання біля домівки Олександра та піша хода до Свято-Покровської церкви, де відбудеться панахида.

«Закликаємо жителів громади вшанувати пам’ять загиблого та гідно провести його в останню путь!», – просять жителів громади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині синоптики оголосили штормове попередження
Наступна новина Загинув минулого року: в Україну повернули тіло захисника з Волині Віктора Демчура
Останні новини
Схожі новини