Загинув минулого року: в Україну повернули тіло захисника з Волині Віктора Демчура

Загинув минулого року: в Україну повернули тіло захисника з Волині Віктора Демчура

У межах обміну з РФ в Україну повернули тіло солдата Віктор Демчура, який загинув на Донеччині біля Мар’їнки у листопаді минулого року

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

В Україну повернули тіло загиблого захисника з Луцька Віктора Демчура. Це відбулося у межах обміну з РФ.

«На жаль, маємо ще одну втрату, - написав в соціальних мережах мер Луцька Ігор Поліщук. - У рамках обміну з Російською Федерацією в Україну було доставлене тіло лучанина Демчура Віктора Степановича. Лучанин Демчур Віктор Степанович, 05.04.1989 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду стрільця-номер обслуги 2 аеромобільного взводу 1 аеромобільної роти аеромобільного батальйону.

Солдат Демчур Віктор Степанович загинув 02.11.2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!», – йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув військовий з Луцького району Олександр Лучко
Наступна новина Волинян кличуть гідно провести в останню дорогу загиблого Героя Сергія Ткачука
Останні новини
Схожі новини