На війні загинув викладач Володимир-Волинського педагогічного коледжу

На війні загинув викладач Володимир-Волинського педагогічного коледжу

Сьогодні, 7 березня, на війні за Україну загинув волинянин, комендант гуртожитку і викладач дисципліни Захист Вітчизни Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А.Ю. Кримського Волинської обласної ради Власенко Віталій Миколайович. До роботи в коледжі він був прикордонником, але за місяць до початку війни повернувся до військової служби.

Про трагічну звістку повідомили у спільноті «Твій Володимир».

«Сьогодні загинув захищаючи Україну від загарбників, викладач Володимир-Волинського педагогічного коледжу, завідувач студентського гуртожитку підполковник Власенко Віталій Миколайович. Він учив студентів бути сміливими та мужніми, любити свою Батьківщину, бути готовими віддати життя за спокій українського народу. Такими виховав і своїх синів. Таким був сам, з перших днів перебуваючи в найгарячіших місцях боротьби за перемогу добра над злом, за спокій своїх вихованців, колег, друзів, родини.

Схиляємо голови перед подвигом воїна, який ціною власного життя відстоював незалежність нашої України, наближав великий день перемоги над чорною навалою ворога», – йдеться у дописі.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя...


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Маленький герой. 11-річний український хлопчик самостійно дістався із Запоріжжя до Словаччини
Наступна новина У Луцьку попрощалися із загиблим Героєм Владиславом Недільком
Останні новини
Схожі новини